Praktische oplossing

We bieden een praktische oplossing voor een probleem dat u misschien (nog) niet ziet.

Vandaag moet u voor elke bevraging of onderzoek, als u daar al aan toe raakt, op zoek naar een panel, een database. Vaak is de kwaliteit hiervan zeer relatief tot bedenkelijk van aard, niet up-to-date of voldoende breed. Daarnaast worden de mensen op vele verschillende manieren benaderd, zowel naar techniek, look & feel als tone of voice.

Kortom, de waarde van uw onderzoek is voor verbetering vatbaar. Of in sommige gevallen: het is het overwegen waard (meer) aan onderzoek te doen, maar dan op een efficiënte, betaalbare en betrouwbare manier.

Hier komt Burgerpanel om de hoek. Door onze focus op panelopbouw en panelbeheer zorgen we voor een vertrekkensklare onderzoeksdoelgroep. Uzelf, uw onderzoekspartner of onze collega’s van Indiville zorgen voor een sterke vragenlijst die inhoudelijk aansluit bij ons opzet (maatschappelijk relevant onderzoek). Wij zorgen voor de bevraging en bezorgen de resultaten.

Door onze manier van werken houden we een panel zeer betaalbaar, up-to-date en relevant naar omvang. Meer nog, samen verbeteren we de omvang van verscheidenheid van het Burgerpanel, zodat we er sterker uit komen.

Wij zorgen daarnaast voor zowel de ‘compliance’ aan de nodige wetgeving en ethische normen, maar hanteren ook het nodige panelmanagement. We houden mensen enthousiast en betrokken, verzorgen de technische tools en de juiste communicatie.

Kortom, wij verzorgen uw praktische oplossing.

Maak mee het verschil.
Wij komen graag langs om je het plaatje van a-z te presenteren.

Contacteer ons

Heb je een opmerking of vraag voor Burgerpanel?

Onze oren zijn gespitst!

Oeps! Er is iets misgelopen bij het verzenden