Punten

Wat krijg ik voor mijn deelname aan onderzoeken?

Voor jouw deelname aan een onderzoek krijg je van Burgerpanel punten. Hoeveel? Dat is niet voor elk onderzoek hetzelfde. Afhankelijk van een aantal factoren zoals de lengte, het soort vragen, … kunnen dat meer of minder punten zijn. Bij de uitnodiging voor een onderzoek zal je telkens kunnen zien hoe veel punten je krijgt om mee te doen met dat onderzoek.

 

Waar kan ik mijn punten vinden?

Op regelmatige tijdstippen houden wij je via mail op de hoogte over hoeveel punten je op dat moment al verzameld hebt.

 

Wat kan ik met mijn punten doen?

Je kan je punten op drie manieren inzetten:

Punten inwisselen
Jij doet met jouw punten wat jij wil, uiteraard. Om zeker te zijn dat dat ook helemaal zo is kan je je punten inwisselen voor geld. Geen waardebonnen, geen gedoe. 2.000 punten gespaard? Wij contacteren je zelf en bieden je aan om ze om te wisselen voor €20.

Punten aan goed doel schenken.
Je kan je punten ook aan een goed doel schenken. We werken samen met verschillende goede doelen die elk op hun manier werken aan een beter morgen. Steun jij ze? Dan wij ook. Voor elk punt dat je aan het goede doel schenkt zetten wij er een tegenover.
Een keer per jaar kan je als lid van Burgerpanel kiezen welke goede doelen we dit jaar zullen steunen.

Stel zelf een vraag.
Heb je zelf een vraag waarvan je graag wil weten hoe Belgen erover denken? Wat verwachten we van de regering? Hoe staan we tegenover de idee van stadsregio’s ter vervanging van provincies? Wat denken we over duurzame energie?

Wissel 10.000 punten in en krijg antwoord op je vraag. Jij stelt de vraag over het maatschappelijk thema, wij zorgen voor het antwoord.

Maak mee het verschil.

ik schrijf me in