Toegankelijk

Burgerpanel maakt het je graag makkelijk: kort, helder, actief. Jij beslist waar en wanneer je meedoet. Heb je een idee om het beter te maken? Laat het ons weten. Wij verbeteren op basis van jouw feedback.

Makkelijk, interessant & eerlijk

Burgerpanel zet in op een makkelijke online interface, leuke en interessante onderzoeken en een eerlijke manier van werken. Door alles in een mooi en helder jasje te steken leiden we weinig aandacht af van waar het om draait, de impact die we samen kunnen realiseren. Échte impact, want wij doen meer dan vragen wat je van reclame vindt. Wij zetten in op interessante projecten die een maatschappelijke relevantie hebben. We passen voor ingewikkelde toestanden en kleine lettertjes. We zijn open en eerlijk in alles. Met een transparant en toegankelijk overzicht van de punten die je verzamelt.

 

Feedback altijd en overal

Niemand is perfect, ook wij niet, daar zijn we ons ten zeerste van bewust. Wij geven jou de kans om impact te realiseren, via onze online onderzoeken, door het goede doel te steunen en via onze eigen maatschappelijke relevante projecten. Waarom zou je dan geen impact op ons kunnen hebben? Wie weet is onze website heel onleesbaar voor mensen met tritanopie (het niet kunnen waarnemen van de kleur blauw: 0,0025% van de bevolking lijdt hieraan), misschien zijn sommige vragen altijd onduidelijk, of voel jij je als transgender uitgesloten omdat je niet het juiste geslacht kan aanduiden in sommige onderzoeken. Laat het ons weten. Zowel na elk onderzoek als op onze website staan we open voor feedback, daar worden we allemaal beter van.

 

Iedereen doet mee

Burgerpanel is een verzameling van duizenden mensen, allemaal geïnteresseerd om door deelname aan onderzoek impact te realiseren, een aangename tijd te beleven of kortingsbonnen te scoren. Of je oma of kleinzoon ook lid zijn? Dat kunnen we je om duidelijke privacygevoelige redenen niet vertellen, maar we zijn er in elk geval ook voor haar/hem. Burgerpanel is er voor iedereen.

 

Waar en wanneer je maar wil

Burgerpanel is een Belgisch online panel. Geen vervelende telefoontjes, geen ellenlange papieren lijsten, alles online. Dat is niet alleen goed voor het milieu en jouw humeur, het betekent vooral dat jij kan meedoen of je punten besteden waar en wanneer jij dat wil. Van achter je computer als intermezzo tijdens je dagelijkse bezigheden, op je smartphone tijdens dat zoveelste saaie hoorcollege, op de trein, voor het slapengaan, bij de dokter in de wachtzaal, …. Impact realiseren via Burgerpanel kan je altijd & overal.

Maak mee het verschil.

ik schrijf me in